X

X

– Török-Zselenszky Tamással új könyvéről beszélgetünk

Méhdi levelet küld a világ legbölcsebbjeinek, hogy összehívjon egy találkozót egy legendás helyszínen, Megiddónál, és megvívják az armageddoni csatát. Legtöbbünk azt hiszi, az említett ütközetet hadseregek, fegyverekkel vívják majd. Ez a könyv egy alternatív verziót jelenít meg, amelyben az ütközetet meglepő módon az egybegyűltek fegyvertelenül és önmagukkal kénytelenek megvívni. A bolygó állapota, a környezeti katasztrófa réme az apropó, de a konklávén elhangzókból kiderül, hogy minden látható következménynek láthatatlan oka van, és az ember meggyógyulásával gyógyulhat meg legeredményesebben a környezete is. Legelőször magunkban, belül kell rendet tenni ahhoz, hogy kívülünk is megjelenhessen a rend.

Lehet-e azt mondani, hogy Török-Zselenszky Tamás egyfajta alkímiával akar megismertetni minket? Vajon a 2000-es évekből ismert Eleven Hold grunge-rock együttes frontembere milyen belső utakon járhatott, milyen felismerésekhez ért el, melyeknek gyümölcsei a könyveiben egyetemes bölcsességgé érnek? Korunk kereső-gondolkodó emberét lehet felismerni benne, aki közvetlenül tudja megszólítani a hasonló kérdéseket fejtegetőket. És ez manapság nem csupán szellemi attrakciót kell hogy jelentsen, hanem a húsbavágó realitása: hogy fenntarthatatlan a mai emberiség létezése összességében és minden nézetében, amin haladéktalanul változtatni kell! A hogyanra kell tudni válaszolnunk.
Nem könyvklubba hívunk, ahol azok jönnek össze, akik olvastak egy könyvet, hanem ízelítőt szeretnénk adni a ezekből a gondolatokból, hogy megismerkedjenek a könyv által felvetett üzenetekkel azok is, akik még csak most hallanak róla, hiszen sokunkban él hasonló világ… Így ezen az estén a Tell el-Mutesellim kertjében című könyv által elindított izgalmas, közös utazásra indulhatunk együtt.

Az estnek az Arany Rózsakereszt Szellemi Iskola centruma ad otthont, és a program után szeretettel várnak mindenkit egy rövid elmélyülésre, aki ehhez kedvet érez.

*************************************************************************************************

házigazda: Gál Katalin, Nagy Gábor (Aquarius Kulturális Alapítvány)

*************************************************************************************************

A belépés ingyenes, a férőhelyek biztosításának érdekében előzetes regisztrációt kérünk!

*************************************************************************************************

Aquarius Szalonról

Minden Aquarius Szalon rendezvényünkön egy különleges felfedezésre vállalkozunk.

Egy Találkozási Pontra szeretnénk felhívni a figyelmeteket, ahol nem csak kiadványainkba lapozhattok bele keddenként, hanem előre meghirdetett időpontokban különféle irodalmi, filmes, zenés, beszélgetős programokkal is várunk titeket.

Az új rendezvényformával élő, nyitott lehetőségeket szeretnénk biztosítani a spirituális gondolatok, a valós párbeszédek, inspirációk áramlására.

Minden alkalommal más témakört jelenítünk meg a találkozásokon, akár más módszertani, formai közelítéssel – de mindig ugyanazzal a céllal: hogy az egyetemes emberi értéketeket, az élet értemével, a szellemi úttal kapcsolatos lényegi kérdéseket kutassuk!

Mindig a valódi spirituális találkozásra szeretnénk teret nyitni – találkozásra egymással, egy másik irányulással – a középponttal a középpontban.

X

X

Tell el-Mutesellim kertjében - Aquarius Szalon - Könyvbemutató


Amennyiben szeretnél eljönni rendezvényünkre, kérjük, töltsd ki az alábbi jelentkezési lapot!

Helyszín: Lectorium Rosicrucianum Centrumotthona - Budapest VI. Rózsa utca 95.

Időpont: 2019. május 22. szerda, 18:30

A rendezvény ingyenes - de regisztrációt kérünk, mert a helyszín befogadóképessége kb. 40 fő.
Köszönjük!
Aquarius Kulturális Alapítvány

Hozzászólás