Egy dán népmese segítségével nézünk önmagunkba, és vizsgáljuk belső útelágazásinkat, önnön sárkánykirályunkat, és a megváltásához vezető utat. Ránézünk arra, hogy milyen testi-lelki-szellemi következményekkel járnak döntéseink, választásaink.

Mi az oka és következménye, életünk minden területén, hogy ha nem tudunk dönteni, vagy már nem választhatunk, vagy nem választhatjuk azt, amiről tudjuk, hogy a legjobb lenne?

Meselabirintus rendezvényünkön ez alkalommal a Sárkánykirály meséjét meséljük el, és utána arról beszélgetünk, hogy milyen belső út vezet a jó választásokhoz, a jó döntésekhez, és életünk kiteljesedéséhez.

Ez alkalommal is meglepetés lesz, hogy milyen mese hangzik el. Jelenetei ősi jelképekhez kapcsolódnak, tartalmas útravalóul szolgálnak.  Kerekedjünk fel együtt újra egy mesés utazásra!

A mese történetének, szimbólumrendszerének segítségével közösen szeretnénk elgondolkodni életutakról, spirituális útjainkról, kérdéseinkről – és a bennünk rejlő válaszok megfogalmazásában legyen az est támogatónk. Azt a drámai eseményt – fókuszpontot szeretnénk megérteni, ami a mesében és az életünkben közös és így egy új dimenzió kapuját nyithatja meg.

Ha eljössz, nem csak a mesének leszel a része, hanem neked is utat mutat önmagad labirintusában.

Kintről be, középre, majd újra ki.

Ahogy fent, úgy lent, ahogy kint, úgy bent, ahogy volt, úgy lesz.

Szeretettel várunk, hogy egy népmese hőseként kalandozz velünk a mese labirintusában!

Házigazdáink:

Adorján Katalin – Mosoly Alapítvány 

Vaskor Gréta – meseterapeuta (www.vaskorgreta.hu)

Aczél Zoltán – Pelikán Konferenciahely Intendánsa – alkimista – játékkutató és játéktervező


***

Belépőjegy: 1800 Ft teljes árú, 1000 Ft diák-/nyugdíjasjegy

***

Kedves Érdeklődő!
A rendezvényen való részvételhez kérjük, hogy előzetesen regisztráljon – ez 2018. 05. 08. 12:00 óráig lehetséges. A regisztrációt a rendezvény termének befogadó képességéhez, valamint a rendezvény jellegéhez igazítottuk. Esetleges kérdés, vagy kérés esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a + 36 30 779 5573 telefonszámon.
Jegyvásárlásra a helyszínen lesz lehetőség. 

Köszönjük! Aquarius Kulturális Alapítvány

MESELABIRINTUS – SZÍVBÉLI VÁLASZTÁS


Amennyiben szeretnél eljönni rendezvényünkre, kérjük, töltsd ki az alábbi jelentkezési lapot!

Helyszín: Harmónia Palota (Ybl nagyterem); Budapest VIII. ker. Múzeum utca 9.

Időpont: 2018. május 9. szerda, 18:00

A rendezvény belépőjeggyel látogatható, melyet a helyszínen lehet megvenni: 1800 Ft teljes árú, 1000 Ft diák-/nyugdíjasjegy

A regisztráció 2018. 05. 08. 12:00 óráig lehetséges.

Köszönjük!
Aquarius Kulturális Alapítvány