Török-Zselenszky Tamás: Méhdi levelei Smirnához c. könyvének  bemutatása 

Lehet-e azt mondani, hogy Török-Zselenszky Tamás egyfajta alkímiával akar megismertetni minket? Vajon a 2000-es évekből ismert Eleven Hold grunge-rock együttes frontembere milyen belső utakon járhatott, milyen felismerésekhez ért el, melyeknek gyümölcsei a könyveiben egyetemes bölcsességé érnek? Korunk kereső-gondolkodó emberét lehet felismerni benne, aki közvetlenül tudja megszólítani a hasonló kérdéseket fejtegetőket. És ez manapság nem csupán szellemi attrakciót kell hogy jelentsen, hanem a húsbavágó realitása: hogy fenntarthatatlan a mai emberiség létezése összességében és minden nézetében, amin haladéktalanul változtatni kell! A hogyanra kell tudni válaszolnunk. Erre hívunk a Méhdi levelei Smirnához című estünkön.

“Tisztelet azoknak, akik a viharban is egyenesek, és kimondják a szeretet igazságát, a gondviselés igazságát: hogy a kínzóink zárjanak bár akármilyen mélyre, akármilyen tudatlanságba, akármilyen illúziók, falak közé bennünket, szorítsanak oldalról, és lentről akármilyen kegyetlen módon is minket, felülről nem zárhatnak le! Felülről szabadok vagyunk! Ha elvennék a nevünket is, a ruhánkat is, mindenünket … felülről akkor is mindenünk meglesz, ahogyan most is megvan; befelé, a lelkünkbe akkor is végtelenek, és örökkévaló, világosak, bölcsek, és teljesek leszünk, ahogyan most is azok vagyunk!

Hála azért, hogy beavatnak a szem számára titokba: hogy ha nincs hová szöknünk, akkor is még ott van két „irány”: a felfelé, és a befelé. Irány befelé!
Belül tágasabb.”

Nem könyvklubba hívunk, ahol azok jönnek össze, akik olvastak egy könyvet, hanem ízelítőt szeretnénk adni a ezekből a gondolatokból, hogy megismerkedjenek a könyv által felvetett üzenetekkel azok is, akik még csak most hallanak róla, hiszen sokunkban él hasonló világ…  Így ezen az estén a Méhdi levelei Smirnához című  könyv által elindított  izgalmas, közös utazásra indulhatunk együtt.
X
“A mű három nagyobb részből áll. Az első rész a Fekete könyv, a második a Fehér könyv, a harmadik pedig a Piros könyv.
A Fekete könyv egy nagy-nagy hálaadás. Mindenért, mindenkinek. Hatalmas felismerés-élményeket fog átélni, aki átrágja. Segítségével hozzápuhulunk a további részekhez.
A Fehér könyv a Század egyetlenje címet viseli, és egy fiktívnek tűnő karakter segítségével mutatja be nekünk, milyen is egy királynak született fiatalember élete, amikor nincsen már/még királyság. 
A Piros könyv egy bölcs öregember leveleit tartalmazza. Olyan, mintha királyok, apostolok, angyalok naplóiba leshetnénk bele.. sok-sok intelem, segítő javaslat, amelyek olyan jelenlegi, közéleti kényes témákban is megdöbbentő felvetésekkel szolgálnak, amelyeket egy tudós vagy politikus sem nagyon mer pedzegetni.”
x

*************************************************************************************************

A belépés ingyenes, a férőhelyek  biztosításának érdekében előzetes regisztrációt kérünk!

*************************************************************************************************

Aquarius Szalonról

Minden Aquarius Szalon rendezvényünkön egy különleges felfedezésre vállalkozunk.

Egy Találkozási Pontra szeretnénk felhívni a figyelmeteket, ahol nem csak kiadványainkba lapozhattok bele keddenként, hanem előre meghirdetett időpontokban különféle irodalmi, filmes, zenés, beszélgetős programokkal is várunk titeket.

Az új rendezvényformával élő, nyitott lehetőségeket szeretnénk biztosítani a spirituális gondolatok, a valós párbeszédek, inspirációk áramlására.

Minden alkalommal más témakört jelenítünk meg a találkozásokon, akár más módszertani, formai közelítéssel – de mindig ugyanazzal a céllal: hogy az egyetemes emberi értéketeket, az élet értemével, a szellemi úttal kapcsolatos lényegi kérdéseket kutassuk!

Mindig a valódi spirituális találkozásra szeretnénk teret nyitni – találkozásra egymással, egy másik irányulással – a középponttal a középpontban.

Török-Zselenszky Tamás: Méhdi levelei Smirnához c. könyvének bemutatása


Amennyiben szeretnél eljönni rendezvényünkre, kérjük, töltsd ki az alábbi jelentkezési lapot!

Helyszín: Lectorium Rosicrucianum Centrumotthona - Budapest VI. Rózsa utca 95.

Időpont: 2018. december 11. kedd, 19:00

A rendezvény ingyenes - de regisztrációt kérünk, mert a helyszín befogadóképessége kb. 40 fő.

A regisztráció 2018. 12. 10. 12:00 óráig lehetséges.

Köszönjük!
Aquarius Kulturális Alapítvány

Hozzászólás